Николина Чакърдъкова вдига сватба с Първанов!

Реклама :

Сватба в разгара на 2019 г. ще събере отново заедно Георги Първанов и любимата му певица Николина Чакърдъкова. През лятото народната изпълнителка щяла да ожени сина си Васил пред 300 души, сред които специален гост щял да бъде бившият президент.

Николина искала да върне жеста на ексдържавния глава, който я покани на сватбите и на двамата си синове Владимир и Ивайло. Тя присъства на празненствата не само като дългогодишна семейна приятелка на фамилията, а и в качеството си на изпълнител, като се говори, че за пръв път сърце не ѝ дало да вземе хонорар и пяла без пари в чест на Първанов, жена му, синовете и снахите им. За сметка на това пък през 2014 г. Николина, която тогава бе лице на предизборната кампания на АБВ и обикаляше страната с тогавашния лидер на Движението, за да агитира народа с песни и хора, получила 200 000 лева от него за сърцатостта и лоялността си към неговите политически избори. По същото време Чакърдъкова прие и да бъде лице на партията в родния си град Гоце Делчев, като оглави листата на АБВ за Благоевградска област, борейки се да влезе като депутат в Народното събрание на тогавашните избори.

Реклама :

След като обаче Първанов се оттегли от активната политика, професионалните им отношения с гласовитата фолклорна певица прекъснали, но приятелството им – не. Гоцеделчевчани разкриват, че бившият президент бил чест гост в дома на Николина, която винаги го посрещала с тежки софри, от които не ставали с часове. Такава щяла да бъде масата и на предстоящата сватба, която Чакърдъкова се шегува, че щяла да продължи поне 3 дни по стар пирински обичай. Миналата година певицата направи генерална репетиция за празненството, като даде ръката на дъщеря си Мария на нейния избраник Симеон, който е мениджър във фирма за бързи кредити.

Церемонията беше в известен комплекс с басейн в гр. Гоце Делчев, откъдето е родом булката, а веселбата, която започнала в следобедните часове на съботата, продължила чак до неделя на обяд. Преди 2 седмици Мария и Симеон зарадваха пиринския славей с внук Христо. Николина вече е опитна баба, защото пък миналата година проплака и първородната ѝ внучка.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: Ретро

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Skip to toolbar