4 прически, за които трябва да забравите още днес!

Реклама :

Навик – основният враг на жените, не им позволява да бъдат модерни и различни. Толкова е готино да намериш своя фризьор, който постоянно те прави една и съща прическа или стайлинг. Но не всичко е толкова розово, колкото изглежда. Понякога малък нюанс може да направи косата ти да те прави стара или, напротив, да те подмладява. А лошото е, че не само ще изглеждате старомодни, а прическата ще ви добави и още няколко години.

демоде прически

Нищо, освен прическа не определя така целия ни образ. Постригване, подръжка, обем, цвят – всичко това играе огромна роля.

Днес ви представяме 4 прически, които са извън модата вече и трябва да се сбогувате с тях. Ето как да ги замените със стилна алтернатива .

Ежедневни прически

Подстригване с филиране

През 2000-2005 г. прически с интензивно изтъняване бяха на върха на популярноста. Но сега е 2019 г. и е време да забравим за това ужасно изтъняване на косъма почти от самите корени. Не само, че не е модерно, така и подобна прическа прави косата рядка и взима много от обема.

демоде прически

На мода са дори сеченията и асиметрията. Така че не искайте от фризьора ви отново да  ви прави етажи и филиране. Правилното подстригване прави косата визуално по-дебела и плътна.  Благодарение на визуалните акценти прическата ви ще получи оригинален вид.

Правите бретони

сега са на модата. Но не тънки и прави, които винаги изглеждат ужасно. Ако харесвате бретон и пропорциите на лицето ви позволяват такава прическа, помолете фризьора ви да ви направи асиметричен, леко удължен и небрежен.

демоде прически

демоде прически

Реклама :

Прекалено голям обем

Без значение колко модни критици и стилисти говорят за това, има много жени по улиците са с преднамерен обем, който често се постига със силно топиране и един тон лак. Тази прическа ще добави само няколко години, но и намеци за лош вкус. Сега модата е естествен обем и леко безгрижие дори

демоде прически

Подходящи средства ще помогнат за постигане на подобен ефект: леки мусове – за тънка коса, структуриращи кремове – за обем. Не забравяйте и за солевите спрейове – те ви позволяват бързо да придадете стил на желаната форма и да удължите неговата дълготрайност.

демоде прически

Идеални къдрици

Образът на прекалено къдравото отдавна е излязъл от мода. Малка химия и перфектни къдрици по цялата дължина на косата, и дори с изобилие от лак, беше тренд през миналия век. Ако искате да изглеждате свежи и млади, трябва да правите меки къдрици и да използвате минимум средства за фиксиране. Използвайте стилизиращи продукти и масло за коса, за да направите къдриците меки и еластични.

Заложете на буклите, доста по- лесни и щадящи косата са, пък и предават много нежен и естествен вид на визията ви. И не забравяйте с ръце или с разресване да направите всички къдрици възможно най-естествено.

демоде прически

Бъдете стилни и свежи всеки ден. Ние не отричаме, че прическите, които сега се считат за старомодни, след няколко години ще станат супер модни. Но през 2019 г. най-естественото оформяне е високо ценено .

Кажете ни в коментарите, ако често експериментирате с прическите- коя е любимата ви. А също така споделете тази полезна статия с приятелите си в социалните мрежи!

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: За Жената

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Skip to toolbar