Най-опасните черти на всяка зодиите, които им носят големи главоболия

Реклама :

Хората обикновено си имат и недостатъци, които изправят околните им пред голямо предизвикателство, когато общуват с някой,, който си показва рогата и тогава е нужна голяма дипломация, за да се усмирят нещата и всичко да приключи по мирния начин.

Овен
Импулсивноста и неочакваният изблик на емоции правят Овните опасни. Те са най-избухливите зодии и дори биха извършили престъпление, заради страстта, която ги управлява.

Когато се ядосат, наоколо пламва пожар и нараняват не само с думи, но и действия. Рядко мислят преди да говорят и могат да нанесат много щети, преди да се успокоят.

Телец
Инатът е най-опасното в Телците. Решат ли нещо, трудно е да ги накарате да направят компромис или да се съгласят с вас. Затова между тях и другите знаци често избуфват скандали и конфликти. Искат да доминират и лесно се ядосват.

Близнаци
Неорганизирани са и не може много да се разчита на тях. Няма да крадат от вас, но ще загубят любимото ви колие, което сте им дали назаем, ще забравят да купят билет за концерт, няма да ви върнат парите, които ви дължат.

Рак
Смяната на настроението на Раците плаши околните. Ако ги нараните или обидите, те ще реагират прекалено бурно и ще приемат това за края на света. Разстройват се от малки неща и могат да изоставят хората заради дребен проблем. Емоциите ги превземат и ги правят нестабилни.

Лъв

Пасивно-агресивни са. Ако имат някаква облага, ще стоят във връзки, в които са нещастни или ще правят неща, които не им харесват. И то само заради изгодата. През повечето време са силни и смели, но имат моменти, в които се чувстват несигурни и самотни. Трябва им внимание, затова манипулират.

Дева
Умът им е плашещ. Организирани са и интелигентни, но могат да използват това и за лоши цели. Ако искат да убият някого, ще създадат перфектното престъпление – ще проучат всеки детайл и ще са точни. Използват това, че са умни, за да мамят хората, да откраднат нещо.

Реклама :

Везни
Крият емоциите си, държат всичко в себе си и изведнъж избухват. Когато им се събере много, трябва да внимавате, ако сте около тях. В такива моменти може да започнат да залагат, да харчат неразумно пари, да се напиват жестоко. Изливат мъката си.

Скорпион
Най-опасното при тях е, че винаги искат да отмъстят и да има отплата. Скорпионите не си играят и не искат да бъдат в ролята на жертви. Измислят перфектен план и чакат колкото трябва, за да е сладко отмъщението. Тези знаци никога не забравят, когато някой им е навредил или ги е предал, дори да получат извинение. Чувствителни са, но и опасни.

Стрелец

Много са прями и директни, което не е проблем, но понякога наистина не усещат колко много засягат другите. Може да отрежат някого жестоко и дори да не осъзнават как са постъпили. Мислят си, че просто са честни, но причиняват доста щети и думите им никога не се забравят. Нетърпеливи са.

Козирог

Не могат да съчувстват на другите. Студени, отдръпнати са и понякога стиснати. Ако ви трябват пари назаем, не питайте Козирозите. Ще ви изнесат лекция защо не трябва да се вземат пари от приятели и защо вие също не трябва да давате.

Водолей

Най-тревожното при Водолеите е, че не могат да видят цялата картина, да разберат всички гледни точки. Ако не могат да използват нещо на момента, захвърлят го и забравят за него, щом не им служи. Не мислят, че после може да им потрябва. Взимат решения, но без да мислят за бъдещето. Искат да виждат резултати на момента и не предвиждат последствията.

Риби

Имат склонност да развиват зависимости – алкохол, наркотици, хазарт, обезболяващи, храна, игри, социални мрежи и т.н. Не могат да се лишават, ако искат нещо – потапят се в него и целия им живот се върти около него. Не умеят да казват “не” на себе си, жадуват за нещо и винаги се награждават с него.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: За Жената

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Skip to toolbar